Villa East Canton


Omschrijving:

Deze villa met Finse sauna ligt in Nieder-Emmels, op slechts 4 km afstand van Sankt-Vith. Met 6 slaapkamers is Villa East Canton perfect voor een groot gezelschap met kinderen.

De villa is centraal gelegen en een ideale uitvalsbasis voor het maken van uitstapjes in de omgeving. In natuurgebied de Hoge Venen maak je de prachtigste wandelingen. De 'Ravel fiets- en wandelweg', die loopt over oude spoorwegen, is ideaal voor een fietstocht met de hele familie. Duitsland en Luxemburg zijn beide al binnen 20 minuten te bereiken.

De gezellige en mooi gerenoveerde villa ligt midden in de natuur en biedt een prachtig weids uitzicht. Een fraai vormgegeven trap leidt naar de 1e verdieping. In de compleet uitgeruste keuken bereid je de lekkerste maaltijden. Het gebruik van frituur- en fondue-olie is echter niet toegestaan. Na een wandeling rust je heerlijk uit in de Finse sauna, of geniet je op het terras nog even van de avondzon terwijl u ondertussen de barbecue voorbereidt. De kinderen kunnen zich in de tuin uitleven op de grote speelweide of op het voetbalveld.

Let op: vanaf APRIL 2022 - waarschijnlijk OKTOBER 2022:

Wegwerkzaamheden door de gemeente kunnen de toegang tot het vakantiehuis en de rust beinvloeden, maar het vakantiehuis blijft tijdens de bouwfase bereikbaar.Webwinkel: Chalet
 
Prijs: € 841.00
 

©2023 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement