OstseeResort Olpenitz


Omschrijving:

Dit vakantiehuis op Vakantiepark Ostsee-Resort beslaat 2 verdiepingen en biedt veel ruimte. Het ligt op een kleine wandeling van het prachtige strand van de Oostzee en de bedrijvige haven van Olpenitz ligt direct naast het park. Boven liggen de beide ruime slaapkamers en een van de badkamers. In de kinderkamer kan een 1-persoonsbed worden uitgetrokken zodat er een tweede slaapplek ontstaat. De tweede badkamer ligt op de begane grond net als de heerlijk lichte woon- en eetruimte met de gezellige openhaard. Natuurlijk mag een groot terras niet ontbreken om heerlijk van de zon te genieten. De sofa in de woonruimte kan worden omgetoverd in twee comfortabele slaapplaatsen.

De moderne keuken heeft keramische kookplaten, een vaatwasser, toaster, magnetron en nog veel meer om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Aangezien de vakantiehuizen direct aan de kust liggen, vragen wij om uw begrip, dat het tuinmeubilair alleen in het voor- en zomerseizoen beschikbaar is. In het najaar en winterseizoen zijn deze niet aanwezig i.v.m. de krachtige wind.

Dankzij het flexibele dagprijs-systeem zijn er aanbiedingen voor elk budget. De vakantieduur is ook flexibel, van kort weg, een verlengd weekend, een lange zomervakantie of een verblijf in het rustige voor- of naseizoen.

Let u er alstublieft op, dat het Ostsee Resort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafes zijn er nog niet, de toegangswegen zijn voor het grootste deel nog niet klaar. Het uitzicht direct op het water ondervindt geen hinder van de bouw en is onbetaalbaar. Ook zijn nog niet alle uitzichten zoals ze moeten zijn aangezien het terrein nog niet goed gesloten is. In de omgeving van het vakantiehuis kunnen er nog bouwactiviteiten zijn en het terrein inclusief parkeerplaats kan provisorisch zijn aangelegd. Gezien de bouw moeten kinderen buiten in de gaten worden gehouden. In de huurprijs zijn deze bouwactiviteiten ingecalculeerd. Andere korting is uitgesloten.

Een aantal foto's kunnen woonvoorbeelden zijn. De inrichting en kleur kan per huis verschillen.Webwinkel: Chalet
 
Prijs: € 573.00
 

©2023 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement