Holiday home 4 personen


Omschrijving:

In een rustige wijk van Noord-Holland, in het dorp Berkhout, op steenworp afstand van Hoorn. Het is omgeven door grachten die aansluiten op het open water waar u uw hengel kunt uitgooien of kunt varen of kanoen (tot 70 km varen).

Het landschap van dit prachtige park wordt gekenmerkt door oude bomen en grote hagen. Een gevarieerder landschap is bijna niet voor te stellen: molens, tulpenvelden, kunstwerken en sloten en kanalen die het land met elkaar verbinden. Op zoek naar de kans om te genieten van een actieve vakantie? Geen probleem, het vakantiepark ligt op slechts 5 km van het IJsselmeer waar u kunt surfen en zeilen. Het pittoreske dorpje Berkhout ligt op slechts 20 minuten afstand van grote steden als Amsterdam en Haarlem.

Parkfaciliteiten zijn uitgebreid: Fietsverhuur, wasserette, internettoegang, een verwarmd buitenzwembad met kinderbad (geopend in de zomer), sportveld en speelvelden, een speeltuin met speeltoestellen en elektrische scooter, fluisterboot waterfiets en SUP's verhuur.

Aan de achterzijde van het park is een terrein gereserveerd voor meer van deze chalets, deels aan het water. Dit chalet heeft een gemeubileerd terras. Uw huisdier is welkom. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de accommodatie.Webwinkel: Bungalow
 
Prijs: € 297.00
 

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement