South Coast & Glacier Hiking


Omschrijving:

In ca. 2 uur rij je langs de zuidkust naar de Solheimajokull gletsjer, waar een gletsjerwandeling wordt gemaakt onder begeleiding van een gids. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Op de terugreis wordt er gestopt bij de prachtige, 60 meter hoge Skogafoss waterval en de iconische Seljalandsfoss, waar een paadje achter de waterval langs loopt.

Vertrek: dagelijks om 09.00 uur vanaf de BSI busterminal. Je wordt ca. 30 minuten voor vertrek opgehaald bij je hotel en na afloop weer teruggebracht.

Duur: ca. 10,5 uur.

Prijs: € 163 per persoon. Kinderen van 10 t/m 17 jaar betalen € 112.

Leeftijd: minimaal 10 jaar.

Inclusief: gletsjermateriaal (ijsschoenen en pikhouweel). Zorg voor goede wandelschoenen en warme, waterdichte kleding, handschoenen en een muts. Gratis wifi in de bus. Lunch: je moet zelf een lunchpakket meenemen; er wordt bij deze tour niet bij een restaurant gestopt voor lunch.

Opstapschema: De BSI busterminal is het centrale vertrekpunt in Reykjavik van alle tours. Hier stap je over op de juiste bus. Als je een hotel hebt in het oude centrum van Reykjavik kun je vanwege parkeerrestricties niet bij het hotel worden opgehaald en teruggebracht, maar moet je op- en uitstappen bij een bushalte in de buurt van het hotel. Het doorgaan van deze excursie is altijd onder voorbehoud van de weersomstandigheden op de gletsjer.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 163.00
 

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement