8-Daagse fly & drive hotelrondreis Noorse fjorden


Omschrijving:

Een fantastische korte rondreis door het fjordengebied van Noorwegen. U verblijft in comfortabele, luxe en fraai gelegen hotelaccommodaties. Route voert langs de beroemde Sognefjord, Nordfjord en eindigt in het gezellige Bergen. Een flydrive rondreis met KLM vluchten en Europcar huurauto.
Na een korte vliegreis, staat de huurauto al klaar op de luchthaven en begint de reis over een mooi traject naar Balestrand. Je verblijft hier op de oevers van de Sognefjord, waar goede mogelijkheden zijn actief de natuur in te gaan of een mooie dagtocht te rijden. Je kunt de eerste dag natuurlijk ook genieten van het schitterende uitzicht op het grootste fjord ter wereld. Dan over een van de nationale toeristen routes, de Gaular bergweg, naar het Nordfjord gebied. Hier verblijf je te midden van gletsjers, meren, bergen en fjorden in het luxueuze Hotel Alexandra. Met de Loen Skylift om de hoek ben je in ´no-time´ op hoogte voor adembenemende vergezichten en verschillende wandelroutes. Een dagtocht naar Geiranger is hiervandaan ook een aanrader. We sluiten af met een prachtige rit naar Bergen, voor de laatste nachten in de voormalig Hanzestad. Reisschema 2 nachten Kviknes Hotel - Balestrand 2 nachten Alexandra Hotel - Loen 2 nachten Clarion Collection Hotel Havnekontoret, Bergen Bij te boeken activiteiten en excursies Noorwegen is een prachtig land, niet alleen om doorheen te reizen of om comfortabel te verblijven, maar ook om actief te zijn. Er is veel te ontdekken en doen. Om uw vakantie in Noorwegen nog leuker te maken, bieden we een aantal spannende en/of interessante activiteiten en excursies aan. Deze zijn eenvoudig bij te boeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle bij deze reis bij te boeken excursies.
De 3 meest populaire excursies/activiteiten zijn: Flamsbana en mountainbike Via Ferrata Loen Fietstour door historisch Bergen Vervoer Bij deze reis is een comfortabele vlucht vanaf Amsterdam naar Bergen met KLM, alsmede een huurauto van Europcar in begrepen.
Of gaat uw voorkeur uit naar een overtocht? Vraag ons dan naar de verschillende opties hiervoor.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 0.00
 

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement