2024 14-Daagse Hurtigruten Expeditie Faeroer eilanden, IJsland en Spitsbergen


Omschrijving:

Ontdek tijdens deze 14-daagse expeditiecruise de geschiedenis en natuurlijke wonderen van vijf wilde en prachtige eilanden in en rond het Noordpoolgebied. Deze expeditie neemt u mee naar de Shetlandeilanden, Faeroereilanden, IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen! Eilandhoppen in expeditiestijl. Vanuit Bergen start uw expeditiereis naar de Faeroer eilanden, IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen. Voordat u de Faeroer eilanden bezoekt, maakt u ook nog een tussenstop in Lerwick, de hoofdplaats van de Shetlandeilanden. Proef hier de verscheidenheid aan visgerechten, van zalm en schaaldieren tot koolvis en John Dory vis. Vervolgens vaart u door naar Torshavn op de Faeroer eilanden, een stad waar oud en modern samenkomen in een echt Scandinavisch landschap.

Daarna zet u koers naar het vulkanische IJsland. De eerste stop in IJsland is Bakkagerdi, een kleine plaats aan de kust van Borgarfjorour Eystri waarvan wordt gezegd dat er veel elven wonen. Hier geniet u van een ongerepte wildernis met eersteklas mogelijkheden om vogels te spotten. Daarna gaat u Husavik verkennen, ook wel de ’Whale Capital’ van IJsland genoemd. Als u geluk hebt, krijgt u misschien de kans om een of meer van deze reuzen van de zee te zien voordat we naar Akureyri gaan, de jeugdige ’noordelijke hoofdstad’ van IJsland.

Vanuit Akureyri vaart u naar het noorden naar Jan Mayen, de thuisbasis van ’s werelds meest noordelijke actieve vulkaan, om daarna door te varen naar Spitsbergen. Tijdens onze twee dagen in Spitsbergen zullen we verschillende spannende landingen proberen te maken in verschillende delen van de archipel. Vertrekmogelijkheden Vertrekdata 2024 - 01/06 Reisschema Vliegreis Amsterdam - Bergen (bij te boeken) Transfer luchthaven - kade (op eigen gelegenheid) 13 nachten Expeditiereis per MS Spitsbergen inclusief volpension aan boord Transfer kade - luchthaven (inbegrepen) Vliegreis Longyearbyen - Oslo in Economy Class (inbegrepen) Vliegreis Oslo - Amsterdam (bij te boeken). Vervoer Wij kunnen ook de vliegreis voor u verzorgen naar Bergen en terug naar huis van Oslo naar Amsterdam. De vlucht vanuit Longyearbyen naar Oslo is inbegrepen bij dit pakket, bij boeking worden de tijden van deze vlucht bekend gemaakt. De tijden en de prijzen van de vlucht vanuit Oslo naar Amsterdam zijn op aanvraag. Wij zullen u uiteraard over deze tarieven en tijden berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.
Let op: het kan voorkomen dat er na afloop van uw reis een extra overnachting in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht vanuit Longyearbyen. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement