2024 10-Daagse Hurtigruten Expeditie rondom Spitsbergen - In het rijk van de ijsbeer


Omschrijving:

Tijdens deze 10-daagse expeditie langs de Spitsbergen-archipel ontdekt u Longyearbyen en het North West Spitsbergen National Park. Deze reis is uniek want als de weersomstandigheden het toelaten, zult u boven 80º Noorderbreedte varen! Stap aan boord van MS Spitsbergen en beleef Spitsbergen met Hurtigruten. Deze expeditie is uniek, met een veelvoud aan landingsplaatsen en opwindende ervaringen in het noordpoolgebied. Indien de weersomstandigheden het toelaten, zult u boven 80º N gaan varen om u naar de ijsrand van de Noordelijke IJszee te brengen. Het avontuur omvat verschillende excursies, waaronder wandelen, kajakken en andere activiteiten op het land en op het water. Er is ook een goede kans dat u een ijsbeer zult zien - er zijn tenslotte meer ijsberen dan dat er mensen op Spitsbergen zijn! De zomer zorgt voor prachtige kleuren en contrasten! U zult genieten van prachtige gletsjers, majestueuze bergformaties, diepe fjorden, bruisende vogelkliffen en eindeloze arctische toendras met gevarieerde flora en fauna. De middernachtzon maakt het mogelijk om eindeloos te genieten aan boord van Hurtigruten. Vertrek mogelijkheden Vertrekdata 2024 - 13.06 - 21.06 - 29.06 - 07.07 - 15.07 Reisschema Economy vliegreis Amsterdam - Oslo (niet inbegrepen) Economy vliegreis Oslo - Longyearbyen (inbegrepen, vluchttijden worden bekend bij boeking) Transfer vliegveld Longyearbyen - hotel Longyearbyen 1 nacht Hotelverblijf in Longyearbyen incl.ontbijt & lunch Transfer hotel Longyearbyen - Hurtigruten kade incl. excursie 8 nachten Expeditiereis per MS Spitsbergen met volpension aan boord. Transfer Hurtigruten kade - Longyearbyen vliegveld Economy Vliegreis Longyearbyen - Oslo (inbegrepen, vluchttijden worden bekend bij boeking) Economy Vliegreis Oslo - Amsterdam (niet inbegrepen)
Vervoer De vluchten vanuit Oslo naar Longyearbyen en v.v. zijn inbebrepen in dit pakket, bij boeking worden de tijden bekend gemaakt. De vluchten vanuit Amsterdam naar Oslo kunnen wij ook voor u reserveren. De prijzen en de tijden van de vluchten vanuit Amsterdam naar Oslo en vanuit Oslo naar Amsterdam zijn onder voorbehoud en moeten wij aanvragen. Wij zullen u uiteraard over deze tarieven en tijden berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren. Vluchten zijn 11 maanden voor vertrek boekbaar.
Let op: het kan voorkomen dat er voorafgaand of na afloop van uw reis een extra overnachting in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht naar of vanuit Longyearbyen. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.Webwinkel: BBI-Travel
 
Prijs: € 5022.00
 

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement