U bevind zich in de rubriek: Bungalow

Bungalow.Net: Ruime keuze aan vakantiehuizen, villa en appartementen in Europa.

Bungalow.Net is een online reisbureau dat sinds 1996 actief is en gespecialiseerd is in vakantiehuizen, villa en appartementen in Europa. Het aanbod van Bungalow.Net omvat meer dan 30.000 accommodaties in 24 landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Het aanbod van accommodaties op Bungalow.Net is zeer divers en omvat vakantiehuizen, villa s, appartementen, bungalows en chalets. De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende groottes, variërend van 2 tot 50 personen, en zijn geschikt voor families, stellen, groepen en vrienden.

Bungalow.Net biedt ook accommodaties aan die speciaal zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking. De accommodaties zijn voorzien van speciale voorzieningen zoals drempelvrije toegang, aangepaste badkamers en rolstoelvriendelijke faciliteiten.

Bij Bungalow.Net kunnen gasten kiezen uit verschillende soorten vakanties, waaronder strandvakanties, stedentrips, ski-vakanties en vakanties in de natuur. Bovendien kunnen gasten kiezen uit verschillende activiteiten, zoals wandelen, fietsen, golfen, vissen en watersporten.

Bungalow.Net heeft ook een uitgebreide klantenservice die 24/7 bereikbaar is en gasten kunnen online boeken via de website. Er zijn verschillende betaalmethoden beschikbaar, waaronder creditcard, PayPal en bankoverschrijving. Bovendien biedt Bungalow.Net een laagste prijsgarantie, wat betekent dat gasten gegarandeerd de laagste prijs betalen voor hun accommodatie.

Kortom, Bungalow.Net is een betrouwbare online reisbureau dat een ruim aanbod van vakantiehuizen, villa s en appartementen aanbiedt in verschillende landen in Europa. Het aanbod van accommodaties is zeer divers en omvat accommodaties van verschillende groottes en voor verschillende soorten vakanties en activiteiten. Bungalow.Net biedt ook accommodaties aan die speciaal zijn aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking en heeft een uitgebreide klantenservice die 24/7 bereikbaar is.

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement