U bevind zich in de rubriek: BBI-Travel

BBI Travel specialist voor reizen naar Ierland, Noorwegen, IJsland, Zweden, Finland, Canada en Hurti

BBi Travel is een reisorganisatie die zich specialiseert in reizen naar het noorden van Europa, met name Scandinavië, IJsland, de Faeröer Eilanden, Groenland en Spitsbergen. De organisatie is gevestigd in het Nederlandse Groningen en is opgericht in 1963, waarmee het een van de oudste reisorganisaties van Nederland is.

Het aanbod van BBi Travel omvat diverse soorten reizen, waaronder individuele reizen, groepsreizen, cruises en reizen op maat. Voor individuele reizen biedt BBi Travel onder andere autovakanties, rondreizen per trein en fly-drives aan. Bij groepsreizen kun je denken aan begeleide wandel- of fietsvakanties, wildlife- en natuurreizen en culturele reizen. Daarnaast organiseert BBi Travel diverse expedities naar bijvoorbeeld de Noordpool en Antarctica.

BBi Travel staat bekend om haar expertise op het gebied van het noorden van Europa en biedt dan ook veel informatie over de verschillende bestemmingen op haar website. Zo kun je bijvoorbeeld lezen over de flora en fauna van Spitsbergen, de cultuur van Lapland en de spectaculaire natuur van IJsland. Daarnaast biedt BBi Travel ook diverse praktische informatie over bijvoorbeeld reisdocumenten en veiligheid.

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van BBi Travel is het bieden van maatwerk. Zo kun je bijvoorbeeld een rondreis op maat laten samenstellen of je eigen groepsreis organiseren. Ook biedt BBi Travel de mogelijkheid om excursies en activiteiten op de bestemming te boeken, zoals een walvissafari of een hondensledetocht.

Al met al is BBi Travel een gespecialiseerde reisorganisatie met veel kennis van en ervaring in het noorden van Europa. Of je nu op zoek bent naar een individuele reis, een groepsreis of een avontuurlijke expeditie, bij BBi Travel kun je terecht voor een onvergetelijke reiservaring.

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement