U bevind zich in de rubriek: Belvilla

Belvilla.nl: Persoonlijke service en ruim aanbod vakantiehuizen en villa s in Europa

Belvilla.nl is een online reisorganisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van vakantiehuizen en villa s in Europa en daarbuiten. Belvilla.nl is in 1980 opgericht en heeft sindsdien een ruim aanbod aan vakantiehuizen opgebouwd in verschillende landen.

Het aanbod van Belvilla.nl omvat meer dan 40.000 vakantiehuizen in 20 landen. Van eenvoudige chalets tot luxe villa s met zwembaden en van vakantiehuizen aan de kust tot accommodaties in de bergen, Belvilla.nl biedt voor iedereen wat wils. Het aanbod is te filteren op diverse criteria, zoals het aantal slaapkamers, de aanwezigheid van een zwembad of sauna, en de ligging van het vakantiehuis.

Belvilla.nl heeft vakantiehuizen in landen zoals Frankrijk, Spanje, Italië, Nederland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië en Portugal. Daarnaast biedt Belvilla.nl ook vakantiehuizen aan in populaire vakantiebestemmingen zoals de Algarve, de Côte d Azur en de Costa Brava. Ook zijn er vakantiehuizen te vinden in minder bekende gebieden, waardoor je op een unieke en bijzondere locatie kunt verblijven.

Naast vakantiehuizen biedt Belvilla.nl ook groepsaccommodaties aan, zoals vakantiehuizen geschikt voor grote groepen of families. Ook is het mogelijk om een vakantiehuis te boeken voor een speciale gelegenheid, zoals een huwelijk, jubileum of verjaardag.

Belvilla.nl staat bekend om haar persoonlijke service. Zo kun je bijvoorbeeld via de website een vraag stellen of telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers. Daarnaast biedt Belvilla.nl ook een annuleringsverzekering aan, zodat je met een gerust hart een vakantiehuis kunt boeken.

Al met al is Belvilla.nl een online reisorganisatie met een ruim aanbod aan vakantiehuizen en villa s in diverse landen en gebieden. Of je nu op zoek bent naar een romantische vakantie voor twee, een vakantie met het hele gezin, of een groepsaccommodatie voor een bijzondere gelegenheid, bij Belvilla.nl kun je terecht voor een passend vakantiehuis.

©2024 De beste deals op Bestevakantiedeals.nl | Privacy statement